Wie kent Assistent?!

Het leukste spelletje van Nederland.
Zou Sven Botermans winnen?

Over het Assistent pakket

Assistent is een CRM systeem voor de assurantiebranche. Een gebruiksvriendelijk software programma waarmee je o.a. jouw klanten, polissen en schades digitaal beheert.

Assistent is meer dan 20 jaar geleden bedacht en gebouwd door een tussenpersoon. Vandaag de dag wordt het systeem nog steeds onderhouden op aangeven van onze gebruikers (financieel adviseurs, tussenpersonen; het intermediair). Daardoor is Assistent uitgegroeid tot volwaardige software die een stevige plaats in de markt veroverd heeft.

Je beschikt met Assistent over een pakket dat zich kan meten met alle andere. Je bent verzekerd van de ondersteuning door de herhaaldelijk als beste gewaardeerde gratis (!) servicedesk, zonder keuzemenu én zonder “ticket’s”. Je betaalt daarvoor een laag maandbedrag zonder langdurig contract. Na de eerste 12 maanden is schriftelijk (of per e-mail) opzeggen voldoende. Het contract eindigt dan aan het einde van de betaaltermijn. Wie per maand betaalt kan dus ook per maand opzeggen. Zonder gezeur.

Basis functionaliteiten

Het programma biedt onder meer de volgende mogelijkheden in het Assistent basispakket:

Beschikbare koppelingen

Naast Assistent gebruik je hoogstwaarschijnlijk nog meer software programma’s.

Daarom hebben we met een aantal pakketten koppelingen gerealiseerd zodat de uitwisseling van gegevens weinig moeite kost. Is er met jouw favoriete programma nog geen koppeling? Neem contact met ons op en spreek je wens uit. Op dit moment kan Assistent worden gekoppeld met:

Te integreren klantportaal

Met Assistent kan je naadloos in jouw website een klantportaal integreren.

Daarmee maak je het voor je klanten mogelijk 24/7 hun gegevens te raadplegen. Omdat één beeld meer zegt dan een heleboel woorden is er ook hiervoor een testversie beschikbaar. Bel de servicedesk voor de inlog-gegevens!

De kosten van Assistent Assurantie Software

Je werkt al met Assistent vanaf 59 euro per maand. Inclusief BTW, want alle prijzen zijn bij ons inclusief BTW.

We hanteren een hele eenvoudige kostenstructuur: voor een laag bedrag heb je recht op volledige (telefonische) ondersteuning en alle komende updates.

59 euro is voor één persoon, dat noemen wij ook wel één licentie of één gebruiker. Wil je met meerdere personen met Assistent werken? Dat kan! Je licentiebedrag wordt berekend op basis van het aantal personen dat gelijktijdig in Assistent kan werken.

Maar dat kan toch helemaal niet? Ja zeker wel. Je loopt niet aan tegen een hoge investering en ook de implementatie van Assistent geschiedt in de meeste gevallen zonder installatiekosten. Alleen als je wilt dat we de gegevens uit je “oude” pakket naar Assistent overzetten krijg je te maken met alleszins redelijke zogenaamde “conversiekosten”. Dit is een eenmalig bedrag.

Je betaalt voor wat je gebruikt, niet meer en niet minder. Neem contact op (076-5493750) voor een op maat gesneden voorstel.

Voor de assurantiebranche

Voor een laag maandbedrag

Zonder langdurig contract

Beste gewaardeerde gratis servicedesk

Meer dan 20 jaar ervaring

Ontworpen door en met gebruikers

30 dagen gratis proberen

Werkt precies zoals jij dat verwacht

Wat zeggen onze ?

Dit zijn kantoren die je voorgingen.