7 maart 2017

Conversie

Als je op dit moment werkt met een systeemhuispakket moet bij het overstappen naar Assistent de data worden overgezet. We hebben ruime ervaring met het converteren van de data uit ANVA, Online, ASSU, Unit4 Scenario en CCS. En wat je ook te horen krijgt over de conversie: het is en blijft een spannende onderneming. We gaan tenslotte met je grootste zakelijke goed aan de gang.

We zorgen ervoor dat de conversie zo weinig mogelijk “gedoe” oplevert voor de mensen op kantoor. We horen geregeld verhalen over een horrorscenario bij de conversie. Bij Assistent draait je kantoor gewoon door op je “oude” software tot we de conversie klaar hebben. Dan maken we een afspraak voor de definitieve conversie die we zoveel mogelijk tijdens daluren zullen uitvoeren.

Als jij dan op kantoor komt kan je meteen met Assistent aan de slag. Indien gewenst zal een van onze mensen je uitgebreid op weg helpen, maar meestal is dat niet nodig. Assistent is immers zó gebruiksvriendelijk dat de meeste gebruikers veel van de standaardfuncties al snel onder de knie hebben.

Neem voor meer informatie over de conversie van jouw data contact op met de helpdesk. We zullen je graag uitgebreid informeren.