Het pakket

Een volledig, gebruiksvriendelijk CRM-pakket vanaf € 49,- per maand!

Back-up

We kunnen het je niet vaak genoeg zeggen, maak regelmatig een back-up van je bestanden!

Helaas kan het ons allemaal overkomen: een computer-crash, diefstal of brand. Zowel thuis als op kantoor. Waarschijnlijk maak je al regelmatig een back-up van je privé foto’s of staan deze ergens opgeslagen in de Cloud, waardoor deze veilig zijn gesteld. Heel erg verstandig, maar sta je wel eens stil bij jouw zakelijke bestanden?

Aan onze helpdesk krijgen we (helaas) geregeld te horen dat een computer crasht en hierdoor de data verloren is gegaan. Erg vervelend als dit gebeurt, nog vervelender als je niet beschikt over een back-up en al jouw werk verloren gaat. Voorkom dit soort situaties door (het liefst dagelijks) een back-up te maken van Assistent en deze op bijvoorbeeld een externe harde schijf op te slaan.

Helaas had ik geen back-up, waardoor ik twee jaar aan werk ben kwijt geraakt

Het maken van een back-up is simpel en kan op verschillende manieren. Graag delen wij deze met je:

  • Maak een back-up wanneer je Assistent afsluit. Zodra je Assistent afsluit, vraagt het systeem automatisch of je een back-up wenst te maken. Kies voor de optie Afsluiten met back-up en selecteer de gewenste locatie waar je de back-up wilt opslaan. Let op dat deze locatie afwijkt van de locatie waar Assistent is opgeslagen! Sla de back-up het liefst op een externe harde schijf, USB-stick of externe locatie. Zo voorkom je dat je ook je back-up verliest in het geval dat jouw schijf crasht.
  • Kies voor een back-up programma die automatisch back-ups maakt van jouw bestanden. Vaak kun je in zo’n programma instellen welke bestanden je (automatisch) wilt laten back-uppen. Neem de Assistent-map hierin mee.
  • Laat de back-ups regelen door jouw systeembeheerder.

Voorkomen is beter dan genezen! Zorg ervoor dat jouw recente data veilig is opgeslagen.

Heb je vragen over het maken van een back-up of wil je meer informatie? Bel dan met onze helpdesk. Wij staan met plezier voor je klaar!

Voor de assurantiebranche

Voor een laag maandbedrag

Zonder langdurig contract

Beste gewaardeerde gratis servicedesk

Meer dan 20 jaar ervaring

Ontworpen door en met gebruikers

Persoonlijke kennismaking

Werkt precies zoals jij dat verwacht

Wat zeggen onze ?

Dit zijn kantoren die je voorgingen.