59 euro per maand
voor een
volledig crm-pakket?
kan dat wel? Download de probeerversie en zie het zelf!een nummer voor alle vragen

076 - 549 37 50
*) we zijn telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.
Assistent

Assistent is een compleet CRM-pakket met een uiterst gunstige prijsstelling: je werkt al met Assistent vanaf 59 euro inclusief BTW per maand!


Lees verder…

30 dagen proberen

Om je in de gelegenheid te stellen ons en onze software te leren kennen mag je 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend met Assistent aan de gang.


Lees verder…

Koppelingen

Assistent heeft – natuurlijk – een groeiend aantal koppelingen met andere pakketten, zoals Word, Outlook, Adviesbox, Rolls, Aplaza, ABZ, etc.


Lees verder…

Klantportaal

Onderdeel van Assistent is het naadloos in jouw website te integreren klantportaal waarmee jouw klanten 24/7 hun gegevens kunnen raadplegen.


Lees verder…

People's business


Het is prettiger zaken doen met een gezicht dan met een stem. Wij vinden dan ook dat jij best mag weten met welke personen je te maken krijgt wanneer je samenwerkt met Assistent. Hieronder zie je dan ook een overzicht van de mensen waarmee je geregeld contact zult hebben tijdens het werken met Assistent.


Klik op een foto voor bijzonderheden.
Kees Lagendijk
Kees Lagendijk
Algemeen Directeur
Kees heeft Assistent automatisering in 1998 opgericht. Daarvoor is hij bijna 25 jaar in de verzekeringsbranche werkzaam geweest, waarvan de laatste 5 jaar als zelfstandig tussenpersoon.
Conny Marijnissen
Conny Marijnissen
Office manager / Servicedesk
Conny werkt sinds Juli 2020 bij Assistent en is eigenlijk de hele dag druk bezig met het in het gareel houden van de mannen én – natuurlijk – de interne organisatie.
ROMY TYSZKA
ROMY TYSZKA
Office Manager / Servicedesk
Sinds oktober 2016 maakt Romy deel uit van ons team. Als office-manager zorgt ze ervoor dat alles op kantoor in goede banen wordt geleid. Daarnaast zal je haar regelmatig aan de telefoon krijgen wanneer je belt met onze helpdesk. Wanneer ze de jongens niet in toom hoeft te houden, geniet ze vooral van het leven samen met haar vriend en Franse Buldog Vigo. Ze is echt een gezelligheidsmens en dan ook vaak te vinden bij óf met familie en vrienden.
Rodney Langerlaan
Rodney Langerlaan
Software-ontwikkelaar
Rodney maakt deel uit van ons team sinds juli 2017. Door zijn technische aanleg en (altijd) vrolijke karakter kan hij goed overweg met enerzijds onze/zijn collega’s en anderzijds onze/zijn klanten. Hij is een specialist in het converteren van data.
Freek van Andel
Freek van Andel
Manager Servicedesk
Sinds november 2017 werkt Freek bij Assistent. Freek is als een vis in het water aan de servicedesk, hij beantwoordt al je vragen en neemt ruim de tijd voor je. Zit Freek niet aan de telefoon? Dan vind je hem waarschijnlijk op zolder bezig als illustrator of muzikant… zijn twee passies (buiten zijn gezin natuurlijk)
Erwin van Zutphen
Erwin van Zutphen
Servicedesk
Sinds november 2018 maakt Erwin deel uit van de club. Door zijn ICT-achtergrond en passie voor alles dat met computers en internet te maken heeft is Erwin de aangewezen persoon om met geduld je vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.
Amadeüs Johannis
Amadeüs Johannis
Servicedesk
Amadeüs (of Ama voor intimi) is tijdens carnaval 2020 aan boord gestapt. Hij houdt zich bezig met alle helpdesk vragen, maar je mag hem ook zo maar bellen voor een kletspraatje. En het is eigenaardig, maar als hij binnenkomt krijgen wij plotseling zin om te neuriën. Buiten kantoortijd gaat zijn aandacht naast zijn liefste vriendin en de kattenbende van ellende Legolas & Larsje. Als het even kan speelt hij graag met zijn band als drummer.
Marvin Arbouw
Marvin Arbouw
Servicedesk
Marvin is onze laatste aanwinst. Met zijn ervaring als ICT’er heeft hij veel technische kennis. Marvin weet met alle vragen raad en anders zoekt hij het tot in de puntjes uit, tot hij op het juiste antwoord stuit. Hij woont met zijn vriendin in Dordt en is voor Feyenoord.
Kees Dijksman
Kees Dijksman
Software-ontwikkelaar
Kees houdt zich als programmeur bezig met de ontwikkeling van Assistent. Ook deinst hij niet terug voor het bouwen van koppelingen met pakketten van derden.
Esther Lagendijk
Esther Lagendijk
Customer Relations Manager
Esther werkt sinds november 2020 bij Assistent en vormt de schakel tussen de Assistent-gebruikers en de mensen van de helpdesk. Esther rijdt met veel plezier door het hele land en helpt je graag uit de brand. Bakkie doen?

E-MAIL ONS


We zijn zowel telefonisch als per e-mail goed bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Buiten die tijden kan je je vraag per e-mail stellen.
Dit formulier komt direct bij ons binnen of stuur zelf een mail naar info@assistent.nl.

Wat zeggen onze gebruikers?

Dit zijn kantoren die je voorgingen