16 februari 2017

Probeerversie download

We hanteren bij de ontwikkeling van Assistent twee duidelijke criteria: het programma moet (1) eenvoudig te bedienen zijn en (2) betaalbaar zijn.

Mooie praatjes

Maar aan mooie praatjes heb je weinig: het is aan jou om te beoordelen of Assistent bij jou en je organisatie past. Daarom mag je het eerst dertig dagen gratis en geheel vrijblijvend uitproberen. Tijdens die probeerperiode mag je ook onbeperkt vragen stellen aan de helpdesk. Zo weet je bij de definitieve beslissing precies waarmee en met wie je gaat werken…

Klik op de link hieronder om het setup-bestand te downloaden. Zet het op je bureaublad en dubbelklik erop om de installatie te starten. Er wordt een link op je bureaublad gezet waarmee je Assistent kunt opstarten. De eerste keer log je in met gebruikersnaam 1 en wachtwoord 1.

 

 

Maar… nadat je de probeerversie op de pijnbank hebt gelegd heb je toch nog behoefte aan een demonstratie. Wat dan?

Demonstratie

Wel… daarover kunnen we kort zijn: we zullen je graag bezoeken om je bij jou op kantoor, in je vertrouwde omgeving, in ongeveer anderhalf uur uit te leggen wat  Assistent wél en níet kan en wat je wél en níet van de helpdesk mag verwachten.

Bel met de helpdesk (076-5493750)  voor het maken van een afspraak.