16 februari 2017

Introductie

Assistent is gebouwd en wordt onderhouden op aangeven van assurantietussenpersonen. Daardoor is Assistent uitgegroeid tot volwaardige software die een stevige plaats in de markt veroverd heeft. Je beschikt met Assistent over een pakket dat zich kan meten met alle andere. Het is alleen veel goedkoper en je bent verzekerd van de ondersteuning door de herhaaldelijk als beste gewaardeerde gratis (!) helpdesk. Je betaalt daarvoor een vast, laag maandbedrag zonder langdurig contract.

Vanaf 59 euro per maand. Inclusief BTW

Je werkt al met Assistent vanaf 59 euro per maand. Inclusief BTW, want alle prijzen zijn bij ons inclusief BTW. Met die basisversie beschik je al over een compleet crm-pakket: klanten, polissen, schade, agenda, correspondentie, e-mailen, scannen, klachtenadministratie, collectiviteiten, etc.

Dertig dagen gratis proberen. Oók de helpdesk!

Je mag de software EN de helpdesk dertig dagen gratis proberen. Zo leer je niet alleen de software kennen, maar ook de mensen die je gaan helpen als je een vraag hebt over een functie van Assistent. Kan je meteen eens kijken hoe lang de wachttijden zijn en of we echt zo vriendelijk zijn als we zeggen dat we zijn…

Geen langdurige wurgcontracten 

Wij hanteren geen langdurige wurgcontracten. Schriftelijk (of per e-mail) opzeggen is voldoende. Het contract eindigt dan aan het einde van de betaaltermijn. Wie per maand betaalt kan dus ook per maand opzeggen. Zonder gezeur.

Standaard exportfunctie

Assistent heeft standaard een mogelijkheid om de bestanden naar ASCII-formaat te exporteren. Indien je dus alsnog wilt overstappen op een concurrerend pakket kan je zelf (zonder extra kosten) je bestanden voor import door je nieuwe softwarehuis gereed maken. En als het niet wil lukken helpen we je daar ook nog bij. Want zo zijn we.

Klik hier voor de functionaliteiten van Assistent.