Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - dinsdag 23 maart 2021

Wat vind je van Assistent?

Sinds 2011 doet Bureau DFO jaarlijks onafhankelijk onderzoek naar hoe financieel advieskantoren de door hen gebruikte software en de aanbieders van deze software waarderen. Ook dit jaar is er weer zo’n onderzoek.

Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig en hopen dus dat je mee wilt doen! Invullen duurt gemiddeld 10 minuten en kan tot het einde van de maand.

Door mee te doen doe je ons een groot plezier!

In-de-Cloud en webbased Assistent

We leggen op dit moment de laatste hand aan de online/webbased versie van Assistent. De webversie van Assistent maakt het mogelijk overal ter wereld met Assistent te werken op verschillende apparaten: computer, iPad, mobiele telefoon, etc. op voorwaarde dat er een werkende internetverbinding is.

Let op: dit is niet hetzelfde als Assistent-in-de-Cloud!

De webbased versie van Assistent is jouw Assistent omgeving als website. Je gaat naar een internet pagina, logt in en ziet jouw Assistent met je eigen data. Op het moment dat je op een andere computer (dan die waar je standaard mee werkt) inlogt op deze pagina heb je geen andere programma's, persoonlijke documenten of scan mogelijkheid bij de hand. Bij de cloud omgeving heb je dat wel.

Als het helemaal rond is, hoor je het van ons!

Wist je dat?

er sneltoetsen in Assistent zitten

We hebben het allemaal druk en werken daarom graag zo snel en makkelijk mogelijk. Daar zijn de sneltoetsen voor in Assistent!

F3 = vaste tabellen wijzigen
F7 = tweede instantie openen
F8 = krabbel schrijven
F9 = rekenmachine
CTRL+ALT+C = constanten
Alt+F4 = Assistent afsluiten

Snelmenu aan de linkerkant
Op het hoofdscherm zie je aan de linkerkant het snelmenu. Met één druk op de knop ga je naar (bijvoorbeeld) de polissen, documenten of schades van een klant. Je bepaalt zelf waar je snel naar toe gaat, want je kan dit zelf instellen. Hoe? Op het hoofdscherm van Assistent klik je op op je rechtermuisknop - onderaan de rij kies je voor Snelmenu aanpassen - Klik op een knop - maak een keuze - geef de knop een korte naam - herhaal het voor de andere knoppen - klik op opslaan.

Kom je er niet uit? Of vind je het fijn als we je helpen met het snelmenu instellen? Bel ons op 076 - 5493750, dan helpen we je gelijk.
snelmenu3
snelmenu2
snelmenu
Nieuwsbrief_onder
email linkedin website