Nieuwsbrief_boven
huisje

Openingstijden rond de feestdagen

Zoals elk jaar proberen ook wij zoveel mogelijk te genieten van de feestdagen. De helpdesk kent daarom aangepaste openingstijden:

Donderdag 21 december: I.v.m. een training zijn we om 15.00 gesloten
Maandag 25 december (Eerste Kerstdag): gesloten
Dinsdag 26 december (Tweede Kerstdag): gesloten
Maandag 1 januari 2018 (Nieuwjaarsdag): gesloten

Op alle andere dagen zijn we tot je beschikking zoals je gewend bent.

ballen_lang

directie en medewerkers van
Assistent automatisering
wensen je
fijne feestdagen
en een
voorspoedig 2018

ballen_lang

In plaats van kaarten


Ook dit jaar krijg je van ons geen (dure) kerstkaart. Het is een goede Assistent-traditie om de kosten daarvan te schenken aan een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor Spieren Voor Spieren:

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen. Lees verder

We nemen aan dat je ons initiatief van harte steunt. Fijne dagen!

ballen_lang

Doorsturen


Je doet ons een groot plezier door deze nieuwsbrief door te sturen naar je collega's en concurrenten. Zo blijven zij ook op de hoogte. Ze zullen je dankbaar zijn!
Nieuwsbrief_onder