Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
mei 2021 - Nieuwsbrief

Nieuw!

Er staat een nieuwe versie van Assistent voor je klaar! Er zijn zaken opgelost én wensen doorgevoerd. Ook een nieuw weetje in de "Wist je dat?" van deze keer.

Nu in Assistent

- Alle Burgerservicenummers (BSN's) kunnen in één keer worden nulgesteld;
- Kamer van Koophandel koppeling is toegevoegd op het tabblad Zakelijk van het klantenscherm;
- ADN/PMB: Er kunnen nu meerdere boekingen per polis worden verwerkt!
20201116_Assistent_0874
Dit zijn een paar van de nieuwe functies. Alle opgeloste en nieuwe zaken lees je in de "Versie-informatie". Ga in Assistent in het menu in de bovenbalk naar Help en kies voor Versie-informatie.

Nieuwe versie / Update installeren

We hebben gemerkt dat de automatische update niet bij alle gebruikers goed werkt. Krijg jij geen seintje dat er een update klaar staat? Doe dan één van de volgende dingen:

- Bel met de servicedesk en zeg dat je wilt updaten. Wij helpen je er dan doorheen.

- Ga naar de map (bestandslocatie) waarin Assistent is geïnstalleerd en dubbelklik op AutoUpdate.exe - daarna verloopt alles zoals het hoort. Zo niet, bel dan de servicedesk.

Wist je dat?

je de afbeelding op het inlog scherm kan aanpassen

Op het inlogscherm zie je informatie over jouw licentie staan. De afbeelding kan je personaliseren! Ga naar de map waar Assistent staat. Hoe ga je daar heen? Door met je rechtermuisknop te klikken op het Assistent icoon. Kies voor bestandslocatie openen. Hier staat een JPG bestand/foto met de naam Ass20Inlog.jpg. Deze vervang je door een eigen foto, logo of afbeelding van hetzelfde formaat en naam.

Zo kan je elke dag starten met iets wat JIJ graag ziet.
Nieuwsbrief inlog
email 
linkedin 
website 
Logo