Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - woensdag 27 januari 2021
20201116_Assistent_0911

Nieuwe versie

We hebben weer een nieuwe versie van Assistent voor je klaargezet. In deze versie hebben we een aantal zaken opgelost, maar ook wat nieuwe functies toegevoegd. Het is in deze versie onder andere weer mogelijk om documenten op datum te sorteren. Je moet het - per klant, polis, etc. - een keer instellen en het wordt onthouden. Ook behoort het nieuwe Aplaza platform tot één van de nieuwe uitbreidingen: In Assistent blijft de werking van het elektronisch berichtenverkeer hetzelfde, maar op de achtergrond is dit platform voorzien van de nieuwste technieken die onder andere voldoen aan de hoogste security-vereisten.

Aplaza kan vanaf 1 februari 2021 alleen nog maar gebruikt worden in versie 2020.10.151.28 en hoger. Het is dus erg belangrijk dat je deze update op tijd uitvoert!

Heb je de update uitgevoerd? Koppel de Aplaza gebruiker dan opnieuw in Assistent zodat er optimaal gebruik van het nieuwe platform kan worden gemaakt. Dit kun je doen door in het elektronisch berichtenverkeer te kiezen voor "Diverse functies" en hierna te klikken op "Gebruiker aanmaken/wijzigen". Kies hier voor het juiste, geldige Digidentity-paspoort en klaar is Kees!

We zitten voor je klaar om je bij de update te helpen, maar houd er rekening mee dat het door drukte kan voorkomen dat je iets langer moet wachten voor je iemand aan de lijn krijgt. We doen uiteraard ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Wij vertrouwen hiervoor op je begrip.

Doorsturen

Je doet ons een groot plezier door deze nieuwsbrief door te sturen naar je collega's en concurrenten. Zo blijven zij ook op de hoogte. Ze zullen je dankbaar zijn!
Nieuwsbrief_onder