Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - dinsdag 2 maart 2021

AFM vragenlijst

Het is weer zo ver! De periode van de AFM vragenlijst. De Marktmonitor adviseurs en bemiddelaars (MMAB) is een toezichtinstrument van de AFM. Met de informatie uit deze jaarlijkse uitvraag krijgen ze beter inzicht in de markt en de risico’s. Hierdoor kunnen ze hun toezicht gerichter inzetten en helpen ze de kwaliteit van de financiële markt en het vertrouwen in onze markt te verbeteren.
Bron: Marktmonitor 2021 voor adviseurs en bemiddelaars | feb | AFM

Hoe haal je antwoorden voor een aantal vragen in de AFM vragenlijst uit Assistent? Met selecties! Die hebben we alvast voor je opgesteld en staan in het document "AFM vragenlijst 2021", dat je vindt op Mijn Assistent.
20201116_Assistent_0911

Wist je dat?

je je licentie gegevens kunt inzien bij Mijn Assistent
Mijn Assistent is jouw Assistent licentie omgeving. Naast je licentie gegevens kan je hier ook de facturen bekijken. Ook kan je hier lezen wat de meest recente versie van Assistent is, bij Versie-informatie. Last but not least, de maatschappij conversie omnummer tools vind je hier.

Je logt in met de licentiecode (dat is je klantnummer) en je eigen wachtwoord.
Nieuwsbrief_onder
email linkedin website 

Assistent vs. NAS

We hebben het al eerder geroepen. Werkt Assistent op een NAS? Het antwoord is even kort als duidelijk: Nee!

Waarom niet? Een database-programma zoals Assistent legt gegevens vast in een groot aantal bestanden en de meeste NAS'en kunnen die niet snel genoeg achter elkaar leveren en ontvangen. Als het dan fout gaat is er meestal maar één oplossing: een back-up terugzetten en het dataverlies voor lief nemen. Dat willen wij niet. En jij ook niet!

Meer weten? We denken graag met je mee over wat wél kan. Mail info@assistent.nl of bel 076-5493750
20201116_Assistent_0879