Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - donderdag 11 februari 2021

Druktemakers

Je hebt het vast gemerkt: het is de laatste weken nogal druk geweest aan de servicedesk. De start van het nieuwe Aplaza-platform leverde meer problemen op dan voorzien. Waar we gebruikelijk zo'n 40-50 telefoontjes per dag doen waren het er op een van de afgelopen dagen meer dan 200! Nou, dat is druk! Het kwam daardoor voor dat we minder tijd voor je hadden dan gebruikelijk.
Gelukkig begint het al weer wat rustiger te worden en is de glimlach terug.
20201116_Assistent_0929

Conversie NN particulier

Nadat de zakelijke polissen zijn omgezet is het nu de beurt aan de particuliere posten van NN. Ook hiervoor hebben we een tool gemaakt die je kunt downloaden bij assistent.nl/mijnassistent. Buiten die tool heb je een omnummerbestandje van NN nodig. Dat kan je downloaden van het extranet van de maatschappij. Zoals altijd geldt natuurlijk: lukt het niet? Bel ons dan!

Patch

In versie 29 is een vervelende eigenschap binnengeslopen. Bij het aanmaken van een notitie krijg je de vraag "wil je afsluiten zonder op te slaan?", maar wat je ook antwoordt: opgeslagen wordt er altijd.
We hebben daarom een patch klaargezet die dat oplost, maar daar moet je wél iets voor doen. Sluit Assistent overal af en ga naar de map waarin Assistent is geïinstalleerd (meestal ..\ass20). Start AutoUpdate en volg de aanwijzingen op het scherm. Als alles goed gaat start Assistent vanzelf weer op. Zo niet: bel de helpdesk en we maken het in orde.

Doorsturen

Je doet ons een groot plezier door deze nieuwsbrief door te sturen naar je collega's en concurrenten. Zo blijven zij ook op de hoogte. Ze zullen je dankbaar zijn!
Nieuwsbrief_onder