Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - 16 september 2020

Doorsturen

Je doet ons een groot plezier door deze nieuwsbrief door te sturen naar je collega's en concurrenten. Zo blijven zij ook op de hoogte. Ze zullen je dankbaar zijn!

Nieuwe versie Assistent

Er staat een update van Assistent voor je klaar waarin we aandacht hebben besteed aan een aantal bugs, zoals de foute provisieboekingen op onderdelen van vervallen pakketmantels.

Maar er is ook een aantal nieuwtjes ingebouwd waarvan de volgende het meest in het oog springen:
  • Bij het verzenden van nieuwe facturen kan nu vóóraf een sjabloon worden gekozen. Zo kan dus aan een bepaald segment klanten een sjabloon worden gekoppeld.
  • Bij het invoeren van een klant worden de adresgegevens automatisch aangevuld met gegevens uit het Postcodeboek.
Lees hier het volledige overzicht van waar we aan hebben gewerkt.

Het is van groot belang dat je niet te lang wacht met het installeren van deze update. Zeker niet als je werkt met Aplaza. Aplaza werkt aan een nieuw platform waarmee de performance-problemen tot het verleden moeten gaan behoren. Dat betekent echter wel dat het "oude" Aplaza straks (naar verwachting 1 januari 2021) niet meer werkt. Zorg dus dat je ruim vóór die datum bent overgestapt.

We zitten voor je klaar om je bij de installatie te helpen, maar door drukte kan het voorkomen dat je iets langer moet wachten voor je iemand aan de lijn krijgt. We doen natuurlijk ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Wij vertrouwen hiervoor op je begrip.

Nieuwsbrief_onder