Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - maandag 7 december 2020
kerstbal-kersttakken-en-pakjes.d12964a3

Openingstijden rond de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! Ook wij proberen hier zoveel mogelijk van te genieten en hebben daarom aangepaste openingstijden.

Donderdag 24 december 2020: Kerstavond: Gesloten vanaf 12:00 uur.
Vrijdag 25 december 2020: Eerste Kerstdag: Gesloten.

Donderdag 31 december 2020: Oudejaarsdag: Gesloten vanaf 12:00 uur.
Vrijdag 1 januari 2021: Nieuwjaarsdag: Gesloten.

Op alle andere dagen zijn we geopend als vanouds en vanaf 2 januari is alles weer normaal!Directie en medewerkers van Assistent Software wensen je hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2021!


Het goede doel

Het is een goede Assistent-traditie om ieder jaar rond de feestdagen een goed doel te steunen. Dit jaar hebben we gekozen voor KiKa:

Kika is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar alle vormen van kinderkanker. KiKa wil dat meer kinderen sneller genezen.
Kinderkanker is anders dan kanker bij volwassenen. Het is daarom belangrijk dat er apart wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar specifieke genetische eigenschappen van kinderkanker. De donatie aan KiKa besteden ze aan wetenschappelijk onderzoek in Nederland en ondersteuning van het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Dit is het grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker.

We nemen aan dat je ons initiatief van harte steunt. Fijne dagen!


AAA-kerst
Nieuwsbrief_onder

Doorsturen

Je doet ons een groot plezier door deze nieuwsbrief door te sturen naar je collega's en concurrenten. Zo blijven zij ook op de hoogte. Ze zullen je dankbaar zijn!