Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - 16 oktober 2020

Nieuwe versie Assistent

Er staat een update van Assistent voor je klaar waarin het documentencentrum volledig is herschreven zodat snelheidsproblemen nu definitief tot het verleden behoren. Verder is een aantal cosmetisch aanpassingen gedaan en hebben we de uitgaande e-mail sneller gemaakt. Tot slot is de koppeling met het nieuwe Aplaza platform ingebouwd. Assistent is er klaar voor!

We zitten voor je klaar om je bij de installatie te helpen, maar door drukte kan het voorkomen dat je iets langer moet wachten voor je iemand aan de lijn krijgt. We doen natuurlijk ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Wij vertrouwen hiervoor op je begrip.

Robèrt

Onze Operationele Directeur, Robèrt Kloeg, is door ziekte gedurende langere tijd uitgeschakeld. Dat is vervelend voor ons, vervelend voor jou, maar natuurlijk helemaal vervelend voor Robèrt. We hopen samen dat hij weer snel op de been is. Dit is sowieso al een nare tijd, maar als je dan ook nog eens ziek bent valt er helemaal weinig te beleven. Kop op, Robèrt, het komt wel weer goed.

Mocht je je geroepen voelen Robèrt een kaartje te sturen, adresseer dat dan aan ons, dan zorgen wij dat het goed terecht komt.

Bart

Nulla calamitas sola. Een ongeluk komt nooit alleen. Bijna op hetzelfde moment dat Robèrt door ziekte werd geveld begon onze selectie-whizzkid Bart aan een nieuw avontuur. Fijn voor hem, minder geslaagd voor ons. Gelukkig hebben we in Erwin een waardig opvolger gevonden.

Doorsturen

Je doet ons een groot plezier door deze nieuwsbrief door te sturen naar je collega's en concurrenten. Zo blijven zij ook op de hoogte. Ze zullen je dankbaar zijn!
Nieuwsbrief_onder