Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - 1 mei 2020

Nieuwe update beschikbaar

We hebben veel telefoontjes en e-mails gekregen met opmerkingen over de Assistent2020 update. We vinden het erg leuk te horen dat iedereen zo enthousiast is over de nieuwe versie!

Natuurlijk zijn er, zoals bij iedere update, wat foutjes ingeslopen. Deze hebben we zo veel mogelijk opgelost. Nog niet allemaal, maar de belangrijkste functies zouden nu weer goed moeten werken. Er is dan ook een update beschikbaar waarin we de aanpassingen hebben doorgevoerd. Je kunt de update uitvoeren door Assistent opnieuw op te starten (natuurlijk wél het vinkje bij "Help, Over" aanzetten) óf door het programma "autoupdate" in de bestandslocatie van Assistent te openen (als Administrator).

We kunnen niet alle e-mails die we hebben ontvangen persoonlijk beantwoorden. Gelezen hebben we ze natuurlijk wél allemaal en de opmerkingen aan- en toegepast waar mogelijk. Wij vertrouwen hiervoor op jullie begrip.

5 mei is de helpdesk gesloten

Aanstaande dinsdag, 5 mei, is onze helpdesk in verband met Bevrijdingsdag gesloten. De dag ervoor en de dagen erna zijn we te bereiken zoals je van ons gewend bent en staan we voor je klaar!

Doorsturen

Je doet ons een groot plezier door deze nieuwsbrief door te sturen naar je collega's en concurrenten. Zo blijven zij ook op de hoogte. Ze zullen je dankbaar zijn!
Nieuwsbrief_onder