Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - 29 april 2020

Nieuwe versie

Daar is-ie dan eindelijk! De nieuwe versie van Assistent, Assistent2020. Vanaf nu kun je de update binnenhalen op jouw systeem. We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk wensen aan deze versie toe te voegen, zodat het werken met Assistent nog makkelijker wordt. Lees hier wat we allemaal voor je hebben aangepast.

Graag attenderen wij je er nogmaals op dat het uitvoeren van deze update in verband met de grootte, geruime tijd kan duren. Voer deze daarom op een moment uit dat het rustig is én iedereen is uitgelogd. Vergeet daarnaast het maken van de back-up niet.
Wil je onze uitgebreide updateprocedure nog eens doorlezen? Klik dan hier.

Natuurlijk is onze helpdesk bereikbaar zoals je van ons gewend bent wanneer je vragen of hulp nodig hebt. Houd er wel rekening mee dat het in verband met de verwachte drukte kan voorkomen dat je iets langer moet wachten voor je iemand aan de lijn krijgt. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Wij vertrouwen hiervoor op je begrip!

Doorsturen

Je doet ons een groot plezier door deze nieuwsbrief door te sturen naar je collega's en concurrenten. Zo blijven zij ook op de hoogte. Ze zullen je dankbaar zijn!
Nieuwsbrief_onder