Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - 23 juli 2020

Nieuwe versie

Er staat een update van Assistent voor je klaar waar in we aandacht hebben besteed aan een tiental bugs, zoals de foutmelding bij het aanmaken van een standaard pakket.

Maar er is ook een aantal nieuwtjes ingebouwd waarvan de volgende het meest in het oog springen:
  • Gebruikers kunnen niet meer worden verwijderd. In plaats daarvan krijgen ze de vlag "vervallen" waardoor ze uit de diverse overzichten verdwijnen. Ze blijven echter wél gekoppeld aan in het verleden aangemaakte agendapunten, notities, etc.
  • E-mails kunnen nu rechtstreeks vanuit Outlook naar Assistent worden gesleept. De tussenstap op het e-mailscherm is dus niet meer nodig (maar blijft wél beschikbaar)
Lees hier het volledige overzicht van waar we aan hebben gewerkt.

Natuurlijk is onze helpdesk bereikbaar zoals je van ons gewend bent wanneer je vragen of hulp nodig hebt. Houd er wel rekening mee dat het in verband met de drukte kan voorkomen dat je iets langer moet wachten voor je iemand aan de lijn krijgt. We doen natuurlijk ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Wij vertrouwen hiervoor op je begrip.

Doorsturen

Je doet ons een groot plezier door deze nieuwsbrief door te sturen naar je collega's en concurrenten. Zo blijven zij ook op de hoogte. Ze zullen je dankbaar zijn!
Nieuwsbrief_onder