Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - 20 mei 2020

Geef je nu nog op voor de update-date!

In onze vorige nieuwsbrief hebben we het er al over gehad: de update-date. We hebben a.s. vrijdag een moment beschikbaar gesteld waarop wij je kunnen helpen met het uitvoeren van de update (natuurlijk geheel kosteloos). Er is nog plaats om je hiervoor op te geven!

Wanneer? Vrijdag 22 mei.
Hoe? We ontvangen graag de inloggegevens van TeamViewer van (al) jouw computer(s) en/of server. Vervolgens zullen wij op afstand de update voor je installeren.
Let op! Voor het uitvoeren van de update zal iedereen uitgelogd moeten zijn, anders kunnen wij de update niet uitvoeren.
Wie? We vernemen graag wie de contactpersoon is op dat moment, zodat wij bij eventuele vragen contact kunnen opnemen.
Ja, dat wil ik! Bel of mail ons vandaag vóór 12:00 uur wanneer je van deze gelegenheid gebruik wil maken. We zullen dan samen een planning maken voor vrijdag 22 mei. Deze planning krijg je vandaag nog per e-mail van ons opgestuurd.

Openingstijden helpdesk

Graag herinneren wij je eraan dat de helpdesk in verband met Hemelvaartsdag donderdag 21 mei én vrijdag 22 mei gesloten is. Vrijdag 22 mei zal het contact in zake de update per e-mail plaatsvinden óf nemen wij rechtstreeks contact met jou of jouw systeembeheerder op (mocht dit nodig zijn).
Vanaf maandag 25 mei kun je de helpdesk weer bereiken vanaf 09:30 uur.

Doorsturen

Je doet ons een groot plezier door deze nieuwsbrief door te sturen naar je collega's en concurrenten. Zo blijven zij ook op de hoogte. Ze zullen je dankbaar zijn!
Nieuwsbrief_onder