Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - 13 maart 2020

Corona

Ook wij geven gevolg aan de oproep van de regering om zoveel mogelijk thuis te werken. Vanaf komende maandag, 16 maart, werken we dus (vrijwel) allemaal thuis. En hoewel we werken met een state-of-the-art telefooncentrale zal overlast natuurlijk niet te voorkomen zijn. We vragen je daarvoor bij voorbaat om je begrip.

In principe kun je gewoon het vertrouwde nummer blijven bellen. Wil je niet wachten aan de telefoon? Stel je vraag dan per e-mail aan info@assistent.nl.

Het spreekt voor zich dat we je verzoeken je vragen, wensen, opmerkingen, etc. even "on hold" te houden als dat zonder probleem kan.

Bij voorbaat heel erg bedankt voor je begrip en veel plezier bij het werken met Assistent!

AFM-vragenlijst MMAB en Wwft2020

We krijgen veel vragen over de befaamde jaarlijkse AFM-vragenlijst en daarom hebben we de meest gevraagde selectievoorwaarden voor je onder elkaar gezet. Ga naar onze website, log in bij "mijn Assistent" en kies daar voor "AFM vragenlijst". Dan ben je al een flink stuk op weg. Kom je er niet uit: bel dan met de helpdesk (rekening houdend met de tekst hierboven). Of liever: mail je vraag naar info@assistent.nl.

Doorsturen

Je doet ons een groot plezier door deze nieuwsbrief door te sturen naar je collega's en concurrenten. Zo blijven zij ook op de hoogte. Ze zullen je dankbaar zijn!
Nieuwsbrief_onder