Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - 17 maart 2020

Thuiswerken, wat is jouw ervaring

We werken net als veel van jullie nu een paar dagen thuis en zijn benieuwd hoe het gaat. Daarom hebben we een piepkleine survey online gezet die duidelijk moet maken of jullie overlast ervaren. Je doet ons een groot plezier door de 4 vragen te beantwoorden. Je bent binnen 30 seconden klaar en het geeft ons informatie waarmee we uit de voeten kunnen.

Klik hier om mee te werken

Thuiswerken is extra opletten!

Veel van jullie werken voor het eerst thuis en worden geconfronteerd met allerlei nieuwe gevaren. Hou er in ieder geval rekening mee dat er lieden op het internet rondwaren die uit alle ellende een voordeeltje willen halen. Probeer het risico zoveel mogelijk te beperken:
  • Installeer geen "gratis" software zonder dat je weet wat het is en waar het vandaan komt. Overleg met je systeembeheerder!;
  • Zorg dat je de meeste recente versie hebt ge├»nstalleerd van je systeemsoftware (Windows, IOS, etc.);
  • Open geen links in e-mails, download geen (on)bekende bijlagen en geef geen vertrouwelijke gegvens aan afzenders die je niet vertrouwt;
  • Ga niet in op aanbiedingen van dubieuze partijen die je door deze zware tijden willen loodsen.
Het Ministerie van Justitie en Veiligheid heeft ook nog een aantal tips. Klik hier om ze te lezen:

https://www.ncsc.nl/actueel/nieuws/2020/maart/15/aandachtspunten-thuiswerken

Doorsturen

Je doet ons een groot plezier door deze nieuwsbrief door te sturen naar je collega's en concurrenten. Zo blijven zij ook op de hoogte. Ze zullen je dankbaar zijn!
Nieuwsbrief_onder