Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - 22 april 2020

Nieuwe versie Assistent

We werken op dit moment met man en macht aan de voltooiing van Assistent 2020. Deze update komt tegemoet aan veel wensen van gebruikers, zoals bijvoorbeeld de vrije nota- en factuurlayout. Maar ook de ruimere opzet, de nieuwe moderne letter en de kleurenschema's waaruit je kunt kiezen.
Hoofdscherm

Een nieuw jasje

Aan de linkerkant zie je een stukje van het nieuwe hoofdscherm in het thema "Windows10 Blue". De een vindt het mooi, de ander niet. Om die reden doen we er nog een stuk twintig van die thema's bij. Denk bijvoorbeeld ook aan een donkere modus die het felle licht van je scherm tegenhoudt! Ideaal wanneer je al een aantal uren achter je computer hebt doorgebracht.

Niet alleen de thema's zijn toegevoegd. Zoals je kunt zien ziet de linkerkant van het hoofdscherm er ook iets anders uit. Dit is het nieuwe "snelmenu" wat we voor je hebben toegevoegd en die geheel naar eigen wens aan te passen is. Zo kun je de functies die je vaak gebruikt nu nóg sneller bereiken!
Het nieuwe jasje dat we hebben toegepast door middel van de verschillende thema's, wordt natuurlijk doorgetrokken op alle niveau's. Zo blijft het programma één geheel. Hieronder zie je schermafbeeldingen van het klant- en polisscherm in het thema "Luna".
Klantscherm 1
Klantscherm 2

Afgeschermd hoofdscherm

Ook hebben we een functie ingebouwd die alle klanten op het hoofdscherm afschermt op het moment dat je een bepaalde klant hebt geopend. Zo blijft de informatie over je portefeuille privé wanneer je bijvoorbeeld een klant op bezoek hebt. We hebben deze functie dusdanig ingebouwd dat dit per gebruiker in te stellen is.

En meer..

Helaas is het niet mogelijk om alle nieuwe functies nu al te laten zien, maar we hebben een kleine selectie voor je gemaakt. Zie hieronder een aantal schermafbeeldingen van de betreffende functies. Dit is maar een tipje van de sluier..

Er is een zoekfunctie aan het tabblad documenten toegevoegd:
Zoekfunctie1
Boekhouders onder ons kunnen voortaan MT940 bestanden importeren, om zo nog efficiënter de boekhouding bij te houden:
Import bank
Niet alleen de nota- en factuurlayout is straks geheel naar eigen wens op te maken, ook kun je hier vaste teksten voor aanmaken. Maak je bijvoorbeeld regelmatig hypotheekfacturen tegen hetzelfde tarief aan? Maak hier dan gemakkelijk een regel voor aan en selecteer deze bij het aanmaken van de factuur:
Factuurteksten
Factuur

Wanneer?

We zijn op dit moment met zijn allen hard bezig om de laatste puntjes op de 'I' te zetten. Natuurlijk doen we ons best om dit zo snel mogelijk af te ronden. Houd daarom onze nieuwsbrief én lichtkrant goed in de gaten.

Doorsturen

Je doet ons een groot plezier door deze nieuwsbrief door te sturen naar je collega's en concurrenten. Zo blijven zij ook op de hoogte. Ze zullen je dankbaar zijn!
Nieuwsbrief_onder