Nieuwe release van Assistent

Een dezer dagen verschijnt de nieuwe release van Assistent (versie 3.1.50.1). Buiten een hele reeks kleine aanpassingen en bugfixes zijn de volgende in het oog springende functies ingebouwd. • De standaard e-mailteksten kun je nu voorzien van opmaak (denk dan aan tekst dik gedrukt maken, opsommingstekens, hyperlinks etc.).


 • Je kunt bij de standaard e-mailteksten nu ook (net als bij de Word-koppeling) samenvoegvelden gebruiken om gegevens uit de database automatisch in de tekst van het e-mailbericht te laten verschijnen (denk aan kentekens, objectgegevens, hypotheeknummers, geldverstrekkers, etc.).


 • Je kunt bij de standaard e-mailteksten nu standaard bijlagen toevoegen. Denk aan een aanvraag- of schadeformulier, dienstverleningsdocument en/of privacyverklaring.


 • Nota's en facturen kunnen nu per e-mail worden verzonden. Je moet wel even twee dingen doen:

  - Op relatieniveau (tabblad NAW2) stel je eenvoudig in of een nota of factuur per post of e-mail verzonden dient te worden.

  - In de Constanten (tabblad nota's) maak je sjablonen aan die de nota's en/of facturen zullen begeleiden. Ook in deze sjablonen kun je samenvoegvelden gebruiken (denk aan notanummer of notabedrag).  Bij het aanmaken van de nota/factuur kun je vervolgens kiezen: meteen verzenden/afdrukken of
  klaarzetten om later te verzenden/af te drukken. De verzonden e-
  mails worden (inclusief de bijlage) worden natuurlijk in het klantendossier opgeslagen.

Klik hier voor een volledig overzicht van alle aanpassingenKlik hier voor de updateprocedure van Assistent

en vergeet niet van te voren
een back-up van je database te maken!


Nieuwsbrief_boven
Nieuws van Assistent automatisering - 12 maart 2019

Doorsturen


We zullen het fijn vinden als je deze nieuwsbrief doorstuurt naar je collega's en concurrenten. Zo blijven zij ook op de hoogte. Ze zullen je dankbaar zijn!
Nieuwsbrief_onder