Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
16 februari 2023 - Nieuwsbrief
Ongetiteld

Aangepaste openingstijden met carnaval

Zoals de meesten van jullie weten, is ons prachtige kantoor gevestigd in het mooie Breda. Met carnaval ook wel 't Kielegat genoemd. Dit festijn blijft zeker niet onopgemerkt en als rasechte Brabanders kijken we er dan ook naar uit om te hossen op de Grote Markt. Onze helpdesk zal daarom op maandag 20 februari gesloten zijn. Dinsdag 21 februari kun je ons weer bereiken zoals je gewend bent.

Wij wensen iedereen die carnaval viert een hele gezellige dag! Alaaf!
pexels-pixabay-268481
pexels-fauxels-3184610

Webinars

Ben jij op dinsdag 21 februari aanwezig bij één van onze Webinars?

We geven een Webinar over de functionaliteiten in de nieuwste versie van Assistent. Daarnaast geven we speciaal voor tussenpersonen die niet met Assistent werken een kennismaking over Assistent.

Klik hier voor het overzicht en je aan te melden.

Graag tot dan!

Back-up

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: maak regelmatig een back-up van je bestanden.

Aan onze helpdesk krijgen we (helaas) geregeld te horen dat een computer crasht en hierdoor de data verloren is gegaan. Erg vervelend als dit gebeurt, nog vervelender als je niet beschikt over een back-up en al jouw werk verloren gaat. Voorkom dit soort situaties door (het liefst dagelijks) een back-up te maken van Assistent en deze op bijvoorbeeld een externe harde schijf op te slaan.

Heb je vragen over het maken van een back-up of wil je meer informatie? Bel dan met onze helpdesk. Wij staan met plezier voor je klaar!

email 
linkedin 
website 
Logo