Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
18 januari 2023 - Nieuwsbrief
Ongetiteld

Berichtgeving Solera

Solera heeft afgelopen vrijdag een mailing verstuurd waarin wordt verkondigd dat er een verhuizing van een datacenter plaatsvindt. Omdat we hier veel vragen over krijgen, informeren wij je graag over de te zetten stappen hierin.

Vooralsnog hoef je niets aan te passen in Assistent óf in je systeem.

In de meeste gevallen wordt een nieuw IP-adres namelijk niet direct geblokkeerd. Het toevoegen van een IP-adres aan een zogenoemde Whitelist is dus niet noodzakelijk.

Mocht je toch merken dat je een foutmelding krijgt tijdens het ophalen van het elektronisch berichtenverkeer óf niet alle berichten ontvangt, dan zit onze helpdesk uiteraard voor je klaar om met je mee te kijken.
Naamloos

Nieuw: QuickFixes

Wellicht heb je het in onze lichtkrant al voorbij zien komen: de release van onze QuickFixes. QuickFixes zijn tussentijdse, kleine aanpassingen van Assistent zodat je bij een bugmelding niet hoeft te wachten op een update. Een QuickFix moet je handmatig downloaden en je ziet daarna géén nieuw versienummer; dat blijft gelijk.
Dus, loop je tegen een foutmelding aan of wil je iets veranderd zien: neem contact op met de helpdesk; misschien kunnen we je “Quick” helpen. We lossen je probleem op en bellen je, zodra je de QuickFix kunt downloaden.
update

Update

Naast de QuickFixes zullen we met regelmaat ook onze reguliere updates blijven uitvoeren. Vooral de grotere aanpassingen en wensen zullen hierin worden meegenomen.
Op dit moment zijn wij hard aan het werk aan een nieuwe versie, die je binnenkort kan verwachten. Houd de lichtkrant en onze berichtgeving hiervoor in de gaten!
email 
linkedin 
website 
Logo