Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
17 november 2022 - Nieuwsbrief
Ongetiteld

Live webinars op woensdag 30 november

Op woensdag 30 november geven we weer twee verschillende webinars die jou zullen helpen bij het (nog beter) leren kennen van Assistent. Dit keer introduceren we onze gloednieuwe VoIP koppeling én nemen we Aplaza en ADN onder de loep.

Net zoals de vorige webinars, zullen we het kort en bondig houden en zal er nog wat ruimte zijn om vragen te stellen. Daarnaast is deelname geheel kosteloos.

Ben jij erbij?

🕚 11:00 | Introductie: VoIP koppeling – Klik hier om je aan te melden
🕑 14:00 | Werken met Assistent en Aplaza en/of ADNKlik hier om je aan te melden
startup-g075190c4b_1920

December drukte? Niet met Assistent!

December. In de verzekeringswereld één van de drukste maanden. De grootste prolongatie van het jaar komt eraan, eindklanten die op het laatste moment willen switchen van zorgverzekering én niet te vergeten: de kerstwensen die ook nog de deur uit moeten. Gelukkig heeft Assistent hier goede tools voor bedacht en helpen wij je graag om werk uit handen te nemen.

Onze tips:
  • De decemberprolongatie gaat een stuk sneller en gemakkelijker met onze Aplaza en ADN module. Geen handmatige wijzigingen, maar automatisch aangepaste polissen.
  • Schrijf (bepaalde) klanten aan middels een mailing. Via een selectie zorgen we voor een overzicht van klanten die jij in één keer wenst aan te schrijven. Bijvoorbeeld om een zorgverzekering-campagne te mailen of etiketten voor kerstkaarten te maken.
Kunnen wij je helpen of wil je meer informatie? De helpdesk staat met veel plezier voor je klaar. Bel ons of stuur ons een e-mail!

Aangepaste openingstijden

Omdat Sinterklaas ons kantoor komt bezoeken op woensdag 30 november, is de helpdesk vanaf 15:00 uur gesloten. 1 december zijn we weer bereikbaar.

Wij wensen iedereen alvast een fijne Sinterklaasviering!
Sinterklaas-en-paard-560x560
email 
linkedin 
website 
Logo