Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
29 september 2022 - Nieuwsbrief
Ongetiteld

Administratieve update

Graag willen wij je laten weten dat je vanaf nu een update van Assistent kunt uitvoeren. We hebben onlangs een administratieve update klaargezet en versie 2022.12.152.40 is vanaf nu de meest recente versie waarin alle bug-meldingen die in versie 39 zijn ontstaan, zijn opgelost.

Je leest in de versie-informatie welke (administratieve) aanpassingen er zijn gedaan en welke nieuwe functies je mag verwachten.

My TP

Assistent koppelt al enige tijd met het vergelijkingsprogramma My TP.
Een mooie toevoeging vinden wij, want via My TP kun je makkelijk én efficiënt een vergelijking of offerte aanmaken. Zo bespaar je niet alleen veel tijd, maar kun je ook veel meer klanten voorzien van het beste wat jij te bieden hebt.

Ben jij nog niet bekend met My TP, maar wil je graag weten wat deze koppeling voor jou kan betekenen?
Op woensdag 19 oktober om 11:00 uur zal My TP speciaal voor Assistent-gebruikers een live Webinar geven. Schrijf je hier alvast in om zeker te zijn van een plekje.

Nu al meer weten? Klik dan hier voor meer informatie en een korte instructievideo.

ass en my tp
amdag

Assistent gaat NEXT LEVEL op de AM:dag 2022

AM:dag 2022 in DeFabrique in Utrecht gaat op dinsdag 1 november 2022 NEXT LEVEL. En natuurlijk doen ook wij deze editie weer mee. Des Assistent's hebben we dit keer wederom een verrassende stand gekozen, die zeker de moeite waard is om een bezoekje te brengen. Pak jij je moment met Assistent? We zien je graag!

Neem contact met ons op om een kortingscode te krijgen en gratis te kunnen deelnemen aan het event. Let wel, op is op. We hebben een aantal vrijkaarten te vergeven.
email 
linkedin 
website 
Logo