Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
24 augustus 2022 - Nieuwsbrief
Banner

Nieuwe versie beschikbaar

hqdefault
We hebben een nieuwe versie voor je klaargezet. Onder andere het documentencentrum werkt nu weer zoals je dit gewend bent en we hebben verschillende functies verbeterd!

Vanaf nu is versie 2022.12.152.39 beschikbaar.

Nieuwe functies

Naast het oplossen van de bug meldingen hebben we zeker niet stilgezeten. We hebben mooie functies aan het programma toegevoegd. Zowel de RDW als de KVK-koppeling is verbeterd en uitgebreid, de mutatiecodes op hypotheekniveau kunnen gewijzigd worden en er is een geheel nieuw documentencentrum ingebouwd.
Daarnaast hebben we maar liefst vier wensen ingewilligd, waaronder het opnemen van een kenteken in de onderwerpregel van een vaste e-mailtekst.

Lees in onze versie-informatie welke wensen en functies we hebben toegevoegd en welke bug meldingen zijn opgelost.

Vanaf nu in de basislicentie: Automatische incasso

Assistent is er om jou het werk makkelijker te maken en jou van software te voorzien die overzichtelijk, efficiënt en betaalbaar is. We merken dat steeds meer tussenpersonen naast het geven van advies, het afsluiten van verzekeringen en afhandelen van schades, nu ook (service)abonnementen aanbieden én incasseren.
Daarom hebben we onze basislicentie hierop afgestemd en is de automatische incasso- en betaling niet langer gekoppeld aan de module maandbetalers. Vanaf nu kan deze functie ook worden gebruikt voor losse facturen en abonnementen. Zo kun jij jouw klanten nog beter van dienst zijn en bewaar je het overzicht!
IMG_2735

Er komen weer Webinars aan!

Zet donderdag 1 september alvast in je agenda! Vanaf dat moment zullen wij weer beginnen met het geven van (live) Webinars. We hebben uiteenlopende onderwerpen gekozen die jou zullen helpen bij het (nog beter) leren kennen van Assistent. Net zoals de vorige Webinars, zullen we het kort en bondig houden en zal er nog wat ruimte zijn om vragen te stellen. Daarnaast is deelname geheel kosteloos!

De aftrap zal donderdag 1 september om 11:00 uur zijn en zal in het teken staan van de nieuwe versie. Ben jij er bij? Schrijf je dan hier alvast in. Tot dan!
email 
linkedin 
website 
Logo