Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
14 juli 2022 - Nieuwsbrief
Banner

Bring your friend an Assistent

Iedereen verdient een Assistent. Een Assistent die jou helpt efficiënt te werken en te ontzorgen. Ben jij het hier mee eens? Dan hebben wij een leuke actie voor jou als trouwe Assistent-gebruiker. Bring your friend an Assistent en ontvang een waardebon van Bol.com met een minimale waarde van €100.
20201116_Assistent_0957
Waarom?
We verwelkomen op het moment al een hoop nieuwe gebruikers mede door jouw inzet. Graag doen wij hier iets voor terug! Klik hier voor meer informatie en de actievoorwaarden.

Zomertip

De vakantie is vorige week in het midden van het land officieel begonnen. Noord en zuid volgt de komende weken. Geen straf met het heerlijke weer dat wordt voorspelt!
Wil jij het liefst genieten van de tropische temperaturen langs het strand, maar heb je toch werk te doen? En wordt je hierdoor tegengehouden omdat al jouw werk op bijvoorbeeld de server staat geïnstalleerd? Geen probleem. Wist je dat je via Teamviewer op afstand kan inloggen en zo alsnog jouw werk kan doen? Heerlijk vanaf dat strandbedje met de warme zon op je huid! Een fijne zomer!
iStock-1255493335-960x640

Webinars

Esther en Romy hebben weer een tweetal Webinars opgenomen. Dit maal hebben we het o.a. over selectieaanvragen en de vaste tabellen in Assistent. Omdat de Webinars niet live zijn opgenomen, zullen ze binnenkort beschikbaar worden gesteld via
Mijn Assistent.
Hier kun je al onze Webinars zo vaak terugkijken als je maar wilt!
email 
linkedin 
website 
Logo