Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
27 juni 2022 - Nieuwsbrief
Banner

Nieuwe versie beschikbaar

De afgelopen periode hebben we weer hard gewerkt aan een nieuwe versie. Vanaf nu staat versie 2022.12.151.38 voor je klaar, waarin we zowel een aantal wensen hebben ingebouwd als bug meldingen hebben opgelost.

Wat is er nieuw?
Een aantal zaken! Het is vanaf nu onder andere mogelijk om in de schadelijst te zoeken op referentie maatschappij. De maatschappij-tabel is tevens vernieuwd en het is nu mogelijk hier notities in te plaatsen. Daarnaast wordt de spellingscontrole (op verzoek van meerdere gebruikers) alleen nog toegepast op teksten die zichtbaar zijn voor eindklanten.
Ook kan nu in één run onder de klant, polis, schade en/of hypotheek een standaard map met documenten worden aangemaakt.

Lees in de versie-informatie wat er voor jou allemaal is gewijzigd.
Assistent-Automatisering-Sfeerimage-4

Tips om nog efficiënter te werken

Notitieschermen naast óf onder elkaar, controle op nieuwe Aplaza-berichten tijdens het opstarten van Assistent, branchecodes in alfabetische volgorde? Dit is een aantal van de vele gebruikersinstellingen die je kunt aanpassen om Assistent voor jou nog makkelijker werkbaar te maken. Deze (en nog meer) tips kun je terugvinden in onze Hulpgids die we voor je klaar hebben gezet op Mijn Assistent. Hier vind je tevens onze Webinars terug, waarin wij verschillende zaken behandelen die jou kunnen helpen optimaal gebruik te maken van Assistent.
email 
linkedin 
website 
Logo