Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
24 maart 2022 - Nieuwsbrief
728x90-leaderbord-v2

Bereikbaarheid helpdesk vrijdag 25 maart tot 11:00

Ons team maakt zich op voor het jaarlijkse teamuitje dat vanwege Corona vorig jaar niet kon doorgaan. Dit keer gaan we een weekend weg met het gehele team en staan er bijzondere activiteiten op de planning. Heb jij een idee wat we gaan doen?

Dit betekent dat de helpdesk op vrijdag 25-03-2022 tot 11:00 uur te bereiken is.
Vanaf maandag 28 maart 08:30 uur staat het gehele team weer met frisse moed voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden!
openingstijden

Pilotkantoren / testers gezocht voor voip telefonie!

IMG_2360 web
Op dit moment zijn wij druk bezig om de voip/telefonie koppeling in Assistent te integreren. We zijn daarom op zoek naar gebruikers van het VoIP-programma 3CX, die de telefonie koppeling in Assistent willen testen. Gebruik jij 3CX en wil/kan jij ons op korte termijn helpen deze functie uitgebreid te testen?
Mail ons dan
3cxlogo

Bakkie doen bij de AMdag op 29 maart?

In onze vorige nieuwsbrief hebben we al benoemd dat de AMdag plaatsvindt op dinsdag 29 maart 2022. Onze collega's Conny, Esther, Rodney en Romy zullen hierbij aanwezig zijn en zouden het erg leuk vinden om jou (en je collega's) te ontmoeten.

Kom je naar onze spelshow? Spin & Win, altijd prijs bij Assistent!
Foto Spin to Win

Je kan je aanmelden via de website van de AMdag. Als je nog geen code hebt; wij hebben wij er een aantal te vergeven. Stuur ons een e-mail zodat je je gratis kan aanmelden!
email 
linkedin 
website 
Logo