Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
11 maart 2022 - Nieuwsbrief
Kleur

AFM marktmonitor 2022

Het is weer die tijd van het jaar... van de Marktmonitor adviseurs & bemiddelaars (MMAB) 2022. Zoals je weet is het invullen verplicht en om je het invullen makkelijker te maken, hebben wij een aantal selecties voor je gemaakt. We hebben geprobeerd de resultaten zoveel mogelijk te benaderen.

Op Mijn Assistent staan alle selecties die je nodig hebt om de resultaten uit Assistent te halen. Ideaal, want zo hoef je zelf niet te puzzelen. Kom je er niet uit of mis je een selectie: mail je vraag naar info@assistent.nl en we helpen je verder.

Zien we je bij de AMdag op 29 maart?

Helaas kon de AMdag in verband met de (toen geldige) COVID-maatregelen niet doorgaan op 23 november in DeFabrique in Utrecht. Ontzettend jammer, want wij hadden er erg veel zin in. We hebben er alsnog een feest van weten te maken, want onze (vervangende) online ASSISTENTdag is dankzij jullie goed bekeken en ontvangen. Bedankt daarvoor!

We hebben inmiddels het goede nieuws ontvangen dat de AMdag plaatsvindt op dinsdag 29 maart 2022. Natuurlijk is Assistent hierbij aanwezig en we zouden het erg leuk vinden om jou (en je collega's) hier te ontmoeten en een bak koffie te drinken. Daarnaast hebben we leuke verrassingen in petto.
IMG_2872
Voor het intermediair is het gratis. Je kan je aanmelden via de website van de AMdag. Je kan hier een code opgeven, als je die hebt. Wij hebben er een aantal te vergeven. Mail ons zodat je je gratis kan aanmelden. Let wel, op = op! Zien wij je daar?
320x100-leaderbord-mobiel-v2

Wist je dat?

We altijd bezig zijn met het onderhouden en vernieuwen van de financiële administratie in Assistent en jouw mening telt hierbij mee.
Elke dag werken er honderden tussenpersonen met Assistent en iedereen werkt ermee op zijn of haar eigen manier, want elk kantoor heeft een eigen werkwijze. We krijgen dagelijks wensen van gebruikers en dat houden we bij op een wensenlijst. We werken die af en als er iets nieuws ingebouwd is zie je dat in de Versie-informatie in Assistent. Deze keer zijn wij benieuwd naar hoe jij het financiële aspect hebt geregeld.

Laat ons aub weten hoe jij te werk gaat, dan kunnen wij daar rekening mee houden:

Incasseer jij zelf of laat je dat aan de maatschappij over? Gebruik je acceptgiro's? Klik hier
IMG_2842
email 
linkedin 
website 
Logo