Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
18 november 2021 - Nieuwsbrief
Nieuw project
AM dag gaat niet door

Geen AMdag, wél online ASSISTENTdag

Helaas gaat de AMdag die op 23 november gepland stond, niet door. Ontzettend jammer, want wij zagen er erg naar uit om jullie (weer) te zien. De voorbereidingen waren in volle gang en onze collega's waren druk bezig met alle goodies in te pakken. In het kader van “het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen” hebben we daarom besloten het heft in eigen handen te nemen.

Op 23 november organiseren wij een online ASSISTENTdag. Doe nóg meer kennis op over Assistent en leer ons beter kennen via onze webinars. We zullen in totaal vier webinars geven, met een duur van ongeveer een kwartier tot maximaal een half uur. Naast de webinars hebben wij ook een aantal leuke verrassingen in petto!

Klik hier voor meer informatie of meld je gelijk aan via de links hieronder in het programma. Het maakt niet uit of je nu één of vier webinars bijwoont: we vinden het fantastisch als je erbij bent. Het is gratis en iedereen is van harte welkom. Graag tot dan!
Aanstaande dinsdag
23 november 2021

PROGRAMMA

11.00 uur Assistent wist-je-datjes?!

13.00 uur Assistent Online

14.00 uur Assistent's veel gestelde vragen

15:00 uur Werken met Assistent en Aplaza en/of ADN
IMG-20211118-WA0003-01

Assistent versie 33

Hij is er! De nieuwste versie van Assistent. Waarin we verschillende meldingen - verkregen van Assistent gebruikers - verholpen hebben, zoals de dekkingscodes n.a.v. de nieuwe koppeling met My TP. Alle wijzigingen vind je bij de 'Versie-informatie' in Assistent.

We zitten voor je klaar om je te helpen updaten! 076-5493750
IMG_2360 web

a.s.r. Cockpit conversie november

Vrijdag 12 november t/m maandag 22 november 12:00 is de a.s.r. Cockpit beperkt beschikbaar i.v.m. een conversie van het schadeverzekeringssysteem. Vanaf 22 november is er 1 systeem voor alle a.s.r. schadeverzekeringen.

LET OP: de ADN-berichten van Schade worden tijdelijk tegengehouden om alle adviseurs de tijd te geven om hun portefeuille te converteren. Dit betekent dat zowel voor Schade Particulier als voor Schade Zakelijk er geen mutatieberichten worden verstuurd. Klik hier voor meer informatie

Heb jij al een bedrijfscertificaat?

Vanaf 1 december 2021 kan je je digitaal paspoort niet meer gebruiken voor het ophalen van ADN-berichten. De deadline eerst 1 oktober en toen 1 november. Dit is twee keer verzet omdat nog niet alle kantoren een Bedrijfscertificaat hebben. Zonder certificaat kan je écht geen berichten ophalen en dus ook niet meer werken… Je hebt nog 2 weken de tijd!
  • Hoe weet ik of ik het al geregeld heb?
  • Ik heb al eHerkenning moet ik dan alsnog een Bedrijfscertificaat hebben?
Bel met één van onze ADN-specialisten óf klik hier voor de veel gestelde vragen
ADNspecialisten
Op de foto van links naar rechts: Amadeus, Erwin, Marvin, Romy, Freek en Rodney
email 
linkedin 
website 
Logo