Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
8 november 2021 - Nieuwsbrief
LinkedIn banner nieuw (1)

Tweede instantie: inkijkversie

We hebben belangrijk nieuws omtrent de tweede instantie van Assistent voor je. We merken namelijk dat de tweede instantie veelal wordt gebruikt om actief in te werken. Hier is de tweede instantie echter niet voor gemaakt: deze fungeert als een inkijkversie.
Wanneer er in twee schermen tegelijk wordt gewerkt, worden de gegevens op de achtergrond dubbel benaderd. Dit kan voor conflicten zorgen, zoals foutmeldingen. Voorkom dit door de tweede instantie te gebruiken waarvoor hij is bedoeld, namelijk het opzoeken van gegevens op momenten dat dit nodig is.
Afbeelding1

Webinar My TP

We hebben je onlangs al verteld dat wij in de nieuwste versie van Assistent de koppeling met het vergelijkingsprogramma My TP hebben gerealiseerd. Hier zijn we trots op!
Om jou kennis te laten maken en te laten zien hoe deze koppeling werkt, geven wij in samenwerking met My TP op donderdag 11 november om 11:00 uur een gratis Webinar. Dit zal ongeveer een kwartier tot maximaal een half uur duren.

Kom jij kennismaken? Klik dan hier om je aan te melden.
1920x400-website-header

AM:dag

AM:dag is terug en wij zijn erbij! Goed om te weten: voor het intermediair is het gratis én we hebben een aantal kaarten te vergeven. We zouden het hartstikke leuk vinden om je daar te zien. Mail ons voor een vrijkaart. Let wel, op = op!

Kijk hier voor de line-up: https://lnkd.in/e9PdiH5c
Balloons_Banner

Jubileum Freek en Erwin

Deze week vieren maar liefst twee servicedesk toppers hun jubileum! Freek is namelijk vier jaar in dienst en Erwin mag ons team al drie jaar versterken.
We zijn ontzettend trots hoe zij zich de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en iedere dag met veel plezier voor jullie klaar staan!
Story
email 
linkedin 
website 
Logo