Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
15 september 2021 - Nieuwsbrief
Knipsel2

A.s. vrijdag 17 september tot 15:00 uur bereikbaar

Aanstaande vrijdag zijn we de hele dag bereikbaar tót 15:00 uur. Vragen, opmerkingen, updaten? We zitten met man en macht voor je klaar. Het is goed om te weten dat onze servicedesk niet bereikbaar is van 15:00 tot 17:00 uur. Dit is eenmalig en maandag de 20e zijn we er weer om 08:30 uur. Bedankt voor je begrip!
IMG_2360 web
Romy

Wist je dat?
We bezig zijn met een webbased versie van Assistent

Alleen maar blije gezichten bij ons op kantoor! We zijn namelijk gestart met een pilot om de webbased versie van Assistent te testen 😀

Zou jij overgaan tot volledig online werken?
Laat het ons hier weten.

Computer afsluiten of slaapstand?

Als je gaat pauzeren of aan het einde van je werkdag, zet je dan je computer helemaal uit of klap je je laptop dicht zodat hij op slaapstand gaat? En wat doe je met de programma's waarmee je werkt, laat je die open staan of sluit je die af?

We raden je aan om Assistent volledig af te sluiten, dat houdt in: afmelden/uitloggen. Assistent weet dan dat je klaar bent met werken. Je voorkomt zo dat het programma denkt dat je al ingelogd bent als je een volgende keer inlogt. Daarbij kunnen updates achter de schermen zonder problemen gedaan worden. Dit zijn twee van de vele voordelen van het volledig afsluiten van Assistent én je computer.

Ondanks alles geldt; verschijnt er een foutmelding of heb je vragen? Bel of mail ons, dan helpen we je gelijk!
IMG_2356 web
email 
linkedin 
website 
Logo