Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
11 oktober 2021 - Nieuwsbrief
LinkedIn banner nieuw (1)

Met welke versie van Assistent werk jij?

Er staat een update van Assistent voor je klaar. Daarin is onder meer aandacht besteed aan de systematiek van het verwerken van PMB-berichten. In de 'Versie-informatie' in Assistent lees je hier meer over. Natuurlijk is onze servicedesk bereikbaar zoals je van ons gewend bent wanneer je vragen of hulp nodig hebt.

Vanaf 1 november kan je geen ADN-berichten meer ophalen met je digitale paspoort. We gaan allemaal over naar een bedrijfscertificaat. Daardoor worden we meer gebeld dan normaal, dus het kan zijn dat je iets langer moet wachten. We doen onze best om iedereen zo goed mogelijk te helpen!
update

Hij is er: de koppeling met My TP

Met trots vertellen we je dat we een nieuwe samenwerking zijn aangegaan! Vanaf vandaag kan je (met de nieuwste versie van Assistent) werken met Assistent én het vergelijkingsprogramma My TP.

Waarom wil je dit? Met één druk op de knop worden de klant- en polisgegevens vanuit Assistent overgenomen naar My TP. In een handomdraai maak je een vergelijking op maat, afgestemd op de wensen en behoeften van je klant (en adviseur). Als je het meest passende voorstel hebt gekozen, kan je via My TP gelijk een aanvraag bij de maatschappij doen. Tot slot komt het 'product' via ADN-berichten bij je binnen in jouw Assistent. Geen gegevens meer dubbel invoeren dus!

Wat is het en hoe werkt het? Klik hier voor de website van My TP!
MyTP

Romy is 5 jaar in dienst

Wij vieren een klein feestje op kantoor, want onze Romy is 5 jaar in dienst. Een mooi jubileum en daar zijn we trots op. Lieve Romy, we zijn blij dat je er bent!

Klik hier om Romy te feliciteren
WhatsApp Image 2021-10-11 at 12.04.56 PM
email 
linkedin 
website 
Logo