Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
6 september 2021 - Nieuwsbrief
LinkedIn banner nieuw (1)

Assistent is klaar om te updaten!

Er staat een nieuwe versie van Assistent voor je klaar. Er zijn meldingen opgelost en nieuwe functies ingebouwd. Heb je een recente back-up beschikbaar en is iedereen uitgelogd? Dan ben je klaar voor de update. Dit kan je in een handomdraai zelf doen, maar we helpen je met liefde. We zitten voor je klaar, bel met 076-5493750
update

Wist je dat?
We bezig zijn met een telefonie (voip) koppeling

Het staat hoog op onze wensenlijst: online bellen met Assistent. We horen je denken, hoe komt dat er dan uit te zien? Als een klant belt worden de bijbehorende klantgegevens geopend in Assistent, zodat je gelijk de juiste informatie voor je hebt en notities kan maken. Op dit moment werken we hieraan en zijn daarom reuze benieuwd: met welke telefooncentrale werken jullie?

Laat weten met welk programma jullie bellen, dan kunnen wij daar rekening mee houden:
Amadeus
Wij bellen met... klik hier

Assurantiebelasting voor jou van toepassing?

Breng jij je schadeverzekeringen werkzaamheden rechtstreeks in rekening bij je klanten door middel van een nota of abonnement? Misschien moet je dan vanaf 1 januari 2022 assurantiebelasting gaan heffen en afdragen over je beloning. Registratie assurantiebelasting is hierbij noodzakelijk. Heb jij al bekeken of dit voor jou van toepassing is?

Kijk op de website van de Belastingdienst voor het PDF document met meer informatie hierover.
20201116_Assistent_0999
email 
linkedin 
website 
Logo