Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
15 juni 2021 - Nieuwsbrief
Knipsel2

Sorry!


In de nieuwsbrief van 2 juni jl. schreven we dat je er rekening mee moet houden dat we iedere eerste vrijdagmiddag van de maand gesloten zijn. Dit nemen we terug! Bij nader inzien verzorgen we de interne trainingen 's avonds waardoor we op werkdagen volledig bereikbaar blijven. Met plezier laten we weten dat we net als andere werkdagen, ook op alle vrijdagen van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar zijn.

We blijven iedere eerste vrijdagmiddag
van de maand geopend

Wist je dat?
je alle BSN's in één keer kan nulstellen

Er is een hoop te doen (geweest) over het bewaren van Burgerservicenummers. De één wil het wel de ander wil het niet of je wil het wel, maar het mag niet... Er is één feit: iedere adviseur werkt op zijn eigen manier en met deze functie willen wij hieraan bijdragen. Je kan in Assistent met één druk op de knop voldoen aan de wens/eis om géén BSN's te bewaren. Meer informatie lees je in een artikel van AMweb.

Meer weten over het wel/niet bewaren van BSN's in Assistent en het nulstellen hiervan? Mail of bel ons!
BSN

Nieuwe Assistent update

Er staat een nieuwe versie van Assistent voor je klaar! We hebben weer onze uiterste best gedaan en meerdere meldingen/bugs opgelost. Ook presenteren we met trots nieuwe functies. Wil je weten wat er aangepast/nieuw is? Kijk in Assistent bij Help en dan Versie-informatie. We zitten voor je klaar om de update uit te voeren!

Wanneer ga jij updaten?
email 
linkedin 
website 
Logo