Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
20 juni 2023 - Nieuwsbrief
Banner

Webinar standaard emails en standaard brieven

Elke keer dezelfde email of brief typen voor verschillende klanten, dat kost behoorlijk wat tijd. Dit kun je voorkomen door standaard emails en brieven te gebruiken. Hoe doe je dit in Assistent? In deze webinars laten we dit graag zien.

Schrijf je hier in om niets te missen!
Heb je toch een webinar gemist (zoals onze vorige webinars over de nieuwe
VOIP koppeling of de webinar over Rolls en Assistent)? Dan kun je deze altijd terugkijken op jouw persoonlijke pagina op MijnAssistent!

Trainingen

Wist je al dat wij trainingen geven? Tijdens deze trainingen behandelen wij verschillende onderdelen van Assistent, de technische kant ervan, laten we handigheidjes zien die je wellicht nog niet kent en beantwoorden wij al jullie vragen.

Schrijf je gelijk in (bijvoorbeeld voor de Basistraining op 6 september) zodat je verzekerd bent van een plekje!
Vergelijkingskaart vervangt dienstverleningsdocument

Sinds 1 april 2023 is het verplicht aan een consument een vergelijkingskaart uit te reiken. De vergelijkingskaart vervangt het dienstverleningsdocument en tot
1 oktober 2023 is er een overgangsperiode van kracht, waarin je zowel het dienstverleningsdocument als de vergelijkingskaart mag gebruiken (mits de informatie in het dienstverleningsdocument actueel is).

Of de verplichting om een vergelijkingskaart beschikbaar te stellen geldt voor jouw onderneming hangt van een aantal zaken af. Gebruik de schema’s op het AFM-portaal om te bepalen of je die verplichting hebt.

Klik hier voor meer informatie.

De helpdesk staat met plezier voor je klaar op 076 - 549 37 50
email 
linkedin 
website 
Logo