Nieuwsbrief online bekijken >
Logo
19 juni 2023 - Nieuwsbrief
Banner

Webinar Rolls en Assistent

Met Rolls kun je prima verzekeringsvoorwaarden en premies vergelijken. Maar hoe gebruik je dit in combinatie met Assistent? En welk voordeel levert dit jou op? Dat en meer laten wij (samen met Lars van der Veen van Rolls) zien op 29 juni om 11 uur.

Schrijf je hier in voor de Rolls en Assistent webinar!
Heb je een webinar gemist (zoals onze vorige webinar over de nieuwe VOIP koppeling)? Dan kun je deze altijd terugkijken op jouw persoonlijke pagina op MijnAssistent!

Trainingen

Wist je al dat wij trainingen geven? Tijdens deze trainingen behandelen wij verschillende onderdelen van Assistent, de technische kant ervan, laten we handigheidjes zien die je wellicht nog niet kent en beantwoorden wij natuurlijk al jullie vragen. Schrijf je gelijk in zodat je verzekerd bent van een plekje!
Voorheen was het zo dat Windows je vroeg of je een bestand wilde verwijderen als je op de Delete-toets drukte. Sinds kort is dat veranderd. Als je op de Delete-toets drukt is je bestand (of map) verdwenen naar de prullenbak.
Je kunt die instelling aanpassen zodat Windows weer als vanouds vraagt of je het bestand (of de map) inderdaad wilt verwijderen. Klik met je rechtermuisknop op de prullenbak en kies voor Eigenschappen. Zet vervolgens een vinkje bij “vragen om bevestiging bij verwijderen” (zie plaatje) en je wordt voortaan weer gewaarschuwd als je iets wilt verwijderen.
De helpdesk staat met plezier voor je klaar op 076 - 549 37 50
email 
linkedin 
website 
Logo